Forlán az Interbe igazol

2011.08.29. 19:31

Ezt hivatalos sajtótájékoztatón maga a játékos jelentette be. A 32 éves uruguayi támadót már több olasz együttessel összeboronáltak, például a Juventus csapatával, ám végül a milánói kék-feketék ajánlatára bólintott rá. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint két éves szerződést ír alá hamarosan a rutinos futballista, új állomáshelyén évente 3,5 millió eurót kereshet majd.

A gólvágó elmondta: rendkívül hálás Massimo Morattinak, hiszen lehetővé tette neki, hogy egy igazán világhírű gárdában folytassa pályafutását. Hozzátette: természetesen nagyon várja az itáliai kihívásokat, a friss impulzusokat, amik őt érik a következő esztendőkben ebben a kultúrában.

Forlán kitért jövőbeli társaira ugyancsak. Közülük kettővel már korábban felvette a kapcsolatot, Cambiasso és Milito személyében igazán kedves embereket ismert meg, akiket valószínűleg barátként tud majd kezelni a Nerazzurrinál.

A csatár úgy véli: a beilleszkedésével különösebb problémája nem akadhat, főleg annak tudatában, hogy pontosan ismeri a Serie A mezőnyét, erőviszonyait, mert követte az élvonal történéseit a televíziója segítségével. Boldogsággal tölti el ez a transzfer, mivel nem sok kollégája próbálhatja ki képességeit Európa három legacélosabb pontvadászatában (olasz, spanyol, angol). Noha papíron az elsőként említett leszorult a dobogóról- a szerk.

Diego Forlán 2007 óta szolgálta az Atlético Madridot. Vélhetően az orvosi vizsgálatok után a két alakulat vezetősége szintén előáll a dél-amerikai klubváltásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr263188865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása