A Serie A 7. fordulójában rendezik meg az olasz főváros rangadóját, hiszen újra összecsap egymással a Lazio és a Roma, ezúttal a "sasok" pályaválasztásával. Ez gyakorlatilag a két csapat esetében annyit jelent, hogy az égszínkékeket támogathatja több szurkoló a helyszínen. Az elmúlt pár napban sokan véleményt nyilvánítottak a derbivel kapcsolatosan, nos nézzük: miképpen várja a találkozót a talján futball pár igazán nagy alakja.

Lichtsteiner ugyan már a Juventust szolgálja labdarúgóként, de természetesen a Lazio kötelékében eltöltött három, majdnem négy esztendő mély nyomokat hagyott karrierjében, továbbra is kedveli korábbi alakulatát. A védő rendkívül boldog, mert a Bianconerivel délután van jelenése Veronában, ezért lesz lehetősége televízión keresztül követni a kör záró meccsét. Hozzátette: az ő esetében nem lehet kérdéses, hogy kinek szurkol.

Angelo Gregucci szerint közel azonos lelkiállapotban vannak a riválisok, tehát nagyon kiélezett párharcra számíthatnak a szimpatizánsok, érdeklődők. Aláhúzta, a tapasztalat lép pályára a fiatalság ellenében, így teljesen kérdéses a viadal végkimenetele, nem merne tippelni ezzel kapcsolatosan. Végül azzal zárta nyilatkozatát: a két támadótrió formája, összhangja, aktuális teljesítménye, szerencséje döntő lehet a bajnokin. Az ő ügyes szerepeltetésük lesz az egyik fontos kulcs a győzelem felé- filozofált az egykori nagyszerű védő a lehetséges forgatókönyvről.

Delio Rossi sem maradt néma a mérkőzéssel összefüggően! Elmondta: mivel a szezon korai szakaszában találkoznak egymással a felek, komoly taktikai küzdelmet nem vár a játéktéren. Az eddig eltelt időszak alapján most jobb együttesnek tartja valamivel korábbi gárdáját, viszont megjegyezte: a "farkasoknak" van, lehet reális jövőképük, ez pedig hatalmas előnyt jelenthet nekik hosszabb távon minden téren, sokakkal szemben.

Zárásképpen Pirlo kapott szót! A válogatott középpályás úgy véli: a Lazio masszív és erős csapat, ráadásul szilárd hátsó alakzattal rendelkezik, bár bennük van a hiba. Ennek ellenére, ha összeállnak, egységesek lesznek, akkor tényleg varázslatosan funkcionálhatnak. Hernanest külön kiemelte, aki ismét régi önmagát idézi, s óriási segítséget nyújt többnyire a társainak. A sárga-bordókról nem beszélt túl sokat, ő ugyancsak azokhoz a szakértőkhöz csatlakozik, kik szerint Enrique munkája hamarosan be fog érni, azonban türelmesnek kell addig maradniuk a vezetőknek, mert a keretükben rettenetesen sok a rutintalan futballista.

A Lazio-Roma 135. felvonását vasárnap 20:45-kor vívják meg az illetékesek, melyet a DigiSport nyilván élőben közvetít.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr233298302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása