Ranieri Sneijdernek udvarolt

2011.10.08. 15:41

Érdekes nyilatkozatot tett az Inter nem oly régen kinevezett mestere, miután csapata- hatalmas negatív meglepetést okozva- 2-0-s vereséget szenvedett a svájci második vonalban pallérozódó Lugano gárdájától. A Wesley Sneijder nélkül pályára lépő milánóiak trénere szerint a holland középpályás a Nerazzurri Tottija.

A rutinos szakember úgy kezdte mondandóját: ezen mérkőzés egy remek gyakorlási lehetőség volt labdarúgóinak, illetve legalább esélyt tudott biztosítani azoknak a futballistáknak, akik mostanság épültek fel sérüléseikből, így egyelőre nem bizonyíthatták képességeiket neki.

Hozzátette: Sneijder hiányát rendkívül nehezen viseli el az alakulata, mivel amikor a kiválóság a játéktéren tartózkodik, akkor mindig történik valami apró varázslat körülötte. Egyenesen az AS Roma aktív klubikonjához, kapitányához hasonlította a hollandot Ranieri, aki reménykedik benne: a Catania ellenében már a keretében tudhatja őt. 

Végül azzal zárta tájékoztatóját a vezetőedző, hogy együttese nem ismer lehetetlent, ezért természetesen a Scudetto elhódítását sem tartják kivitelezhetetlen küldetésnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr663287769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása