Buffon marad Torinóban

2011.06.13. 14:32

A világ egyik- ha nem- a legjobb kapusa  gyakran szereplője a nyári átigazolási pletykagyárnak. A hálóőr esetleges kérői között akadtak talján klubok (pl. AS Roma), illetve külföldi együttesek (pl. Manchester City, Manchester United, Bayern München) egyaránt. Gigi azonban minapi interjújában, amelyet a La Gazzetta dello Sport című sportújságnak adott, leszögezte: nem akar új csapatot keresni magának.

Buffon azzal kezdte mondandóját, hogy az elmúlt időszakban az alakulat háza táján mindenki kedvesen viselkedett vele, megköszönve neki eddigi pályafutása során azt a sok erőfeszítést, amit a "zebrákért" tett. Hozzáfűzte: a vezetőség állandóan mellette állt, akkor sem fordítottak neki hátat, amikor valótlan hírek kaptak szárnyra vele kapcsolatban, ezt mindenképpen meg akarja köszönni az elnökségnek, elsősorban jövőbeli  teljesítményével. A portás elárulta: Conte már felhívta őt telefonon, és közölte vele: számít rá a következő szezonban, azt szeretné, hogy ugyancsak az ő nevével kezdődjön a Bianconeri összeállítása a 2011/2012-es kiírásban.

A Juve megint elképesztően gyenge idényen van túl, ezzel kapcsolatban sem rejtette véka alá a véleményét a kapus, úgy gondolja: az elmúlt évad rendkívül tanulságos volt számukra, pocsék produkciójuk ellenére. Az állományon és a szakmai stábon belül akadtak viták, félreértések, ám felesleges lenne bárkit is hibáztatni, mivel attól a pályán még eredményesebben kellett volna futballozniuk- folytatta eszmefuttatását. Végül azzal zárta: a Scudetto elhódítása neki nagyságrendekkel többet ér, mint egy másik pontvadászatban első helyen végezni, számára a Serie A a csúcs, nem gondolkozik a váltáson.

Gianluigi Buffon kereken 10 éve szolgálja a Juventust.

forrás: olasz-foci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr612980457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása