A Lazio vezetősége hivatalosan is bejelentette, hogy Edy Reja elfogadta a klub ajánlatát, melynek értelmében 2012-ig szóló kontraktust írt alá a római együttesnél, így a következő szezonban is ő irányítja majd az idén rendkívül sikeresen szereplő csapatot. Ez a tény nem túl meglepő annak tudatában, hogy a tavaly még a kiesés réme által fenyegetett "sasok" Európa Ligát érő pozícióban végeztek az aktuális kiírásban.

Rendkívül sok pletyka látott napvilágot a mester esetleges váltásával kapcsolatban, sőt egy-két médium szinte tényként közölte: Reja távozik a Lazio éléről- főleg a gyengébb időszakokban kaptak szárnyra különböző álhírek- azonban nem ez történt.

A fővárosiak csütörtökön hozták nyilvánosságra, hogy a tréner még egy év erejéig marad Rómában, ezért ő tudja vezetni a kékeket 2011/2012-es idényben a nemzetközi kupaporondon.

Az alakulat elnöke, Claudio Lotito, elmondta; a szakember semmiképpen sem akart új munkahely után nézni, mivel azt szeretné, hogy az elért eredményei beszéljenek helyette a későbbiekben, amihez viszont itt még időre van szüksége, tehát ragaszkodott az állásához. Természetesen az egyesület első embere is reménykedett benne, hogy nem kell nyáron új edzőt keresnie.

A rutinos szaktekintélyt 2010 februárjában nevezték ki a gárda élére, azután hatalmas harcban meg tudták tartani első osztályú tagságukat, most pedig már az EL-ben találják magukat Matuzalemék. Ráadásul úgy, hogy a legvégső pillanatokig csatában voltak a Bajnokok Ligája-selejtezős helyezésért, azt viszont végül az Udinese happolta el előlük.

forrás: olasz-foci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr732934939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása