A nyári átigazolási időszak során, valamint mostanság szintén felröppentek olyan hírek, miszerint az Inter brazil sztárja szívesen szerződne másik csapatba, esetleg Olaszországon kívül is kipróbálná a tudását. Legtöbbször a Real Madridot és a Chelsea csapatát jelölik meg az illetékes médiumok, mint a klasszis jobbhátvéd komoly kérőit, ám a a futballista a napokban egy nyilatkozatával tiszta vizet öntött a pohárba.

Maicon azzal kezdte mondandóját: olyan játékosügynök beszélt a nevében, akinek semmi köze nincsen hozzá, mivel őt kizárólag Roberto Calenda képviselheti. Az álláspontját az említett menedzseren kívül senki nem ismertetheti az újságírókkal, rajtuk keresztül pedig a szurkolókkal. Hozzátette: egyetlen tárgyalást sem folytattak a közelmúltban különböző alakulatokkal a megvásárolásával összefüggően, hiszen ő az Internazionale színeiben képzeli el egyelőre a jövőjét.

Végül aláhúzta, rendkívül boldog, hogy viszonylag gyors rehabilitációját követően újra pályára léphetett bajnoki mérkőzésen, a Napoli ellenében, melynek keretében sajnos sima vereséget szenvedtek. Majd megjegyezte: szinte állandóan a fejlődése, sikeressége érdekében dolgozik, és erre a Nerazzurri kötelékében minden feltétel adott neki s társai számára ugyancsak.

forrás: azzurri.co.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr553291808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása