A Lazio mestere csapatával egy viszonylag jó szezonkezdésen van túl, hiszen kvalifikálták magukat az Európa Liga csoportkörébe a fővárosiak, valamint döntetlent értek el a Milan otthonában. Azonban a Vaslui elleni hazai iksz, illetve a Genoa csapatával szembeni római vereség után, s a szurkolók magatartását követően Reja egy kicsit besokallt.

Az égszínkékek szimpatizánsai joggal reménykedtek hétvégén a győzelemben, de szeretett gárdájuk -kisebb negatív meglepetést okozva- alulmaradt a Genoa riválisaként, pedig a félidőben még vezettek a vendéglátók, aztán fordítottak a piros-kékek. A drukkerek szidalmazása, heves reakciói hatására a kiváló szakember találkozót kezdeményezett klubja elnökével, Claudio Lotito úrral, aki este kiállt a nyilvánosság elé, és elmondta, miről tárgyalt ő és egyesülete vezetőedzője.

A presidente úgy fogalmazott: Eduardo Reja valóban távozni akart Rómából, mert nem érzi jól magát abban a városban, ahol nem igazán kedvelik a személyét. Természetesen rendkívül csalódott az őt körülvevő negatív légkör miatt, ráadásul az ellenszenv indítékait sem látja át, mivel nem ért el eddig sem oly szörnyű eredményeket a "sasok" kispadján.  Lotito végül azzal zárta, hogy amíg ő a Lazio első embere, addig aktuális trénerüknek biztosan nem kell aggódnia állásáért, mert Edy Reja érinthetetlen.

Persze a futballban gyorsan változnak az ehhez hasonló viszonyok, de a rutinos szaktekintély legalább nyugodtan készülhet játékosaival a cesenai kiruccanásukra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr393241444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása