Szokás szerint kivártak a végső pillanatokig a nemzetközi szinten jegyzett csapatok a piacon. Ebben a cikkben összefoglalom a mai napon történteteket, a bejegyzés pedig folyamatosan frissülni fog. Sajnos nem mindig tudom követni az eseményeket, ezért amennyiben egy-egy transzfer kimarad, ne csalódjatok, nem ez az oldal fő profilja.

Zarate egy évre kölcsönbe került az Interhez, 2,7 millió euró ellenében. A Nerazzurri a szezon végén megvásárolhatja végleg a támadót, 15,5 millió euróért. Ezzel valószínűleg komoly veszteség érte a Lazio keretét. Lorenzo Tassit és Forlánt biztosan kék-feketében látjuk egy darabig.

Walter Sabatini akcióba lépett Róma sárga-bordó felén. Kisebb ellentétek után végre bejelentette Kjaer szerződtetését, valamint Pjanics leigazolásának tényét ugyancsak hivatalosan közölte. A következő órákban Gago és Borini egyaránt érkezhet, előbbi azonban kapcsolatban áll a Palermo együttesével is.

Oddo a Lecce alakulatában folytatja pályafutását, a kiszivárgó hírek alapján csapatkapitányként számítanak rá.

Amerikai sztárt csábított magához a Chievo. Michael Bradley a Bundesligát hagyta el az olaszok kedvéért. A 24 esztendős futballista eddig 45 alkalommal húzhatta fel hazája válogatottjának mezét.

Maxi Lopez 9 millió euróért Cataniából Firenzébe tette át a székhelyét.

Roberto Pereyra az Udinese állományához tartozik a 2011/2012-es idénytől, elvileg egészen öt évig. Mindössze húsz esztendős a tehetséges argentin szélső.

Foggia a Sampdoria kötelékében! A Lazio és a Serie B-s klub egyezsége értelmében a genovaiak opciós joggal rendelkeznek a csatár végleges megszerzésével kapcsolatban.

Közben Gago és Borini aláírt a "farkasokhoz". Utóbbi azért távozhatott, mert a Parma lecsapott Sergio Floccarira.

A Fulham stabilizálta a védelmét? Grygera egy plusz egy éves kontraktust kötött az angolokkal.

Nocerino a Palermo helyett a Milan színeiben bizonyíthat jövő héttől, egyelőre kölcsönben szerepel a bajnoki címvédőnél.

Andrea Caracciolo a Genoa szerelésében pompázhat mostantól. Az idei kiírás végén 1,5 millió euróért válhat el tőle végérvényesen a Brescia, most még csak kölcsönvették a piros-kékek.

Akcióba lendült a Cesena! A Hajduk Split gárdájától köszönt el Marko Livaja annak érdekében, hogy szeptembertől a Serie A-ban futballozzon.

Rudolf Gergely a Panathinaikosnál folytatja. Nem sok magyarnak örvendhetünk Itália legmagasabb osztályában...

VÉGE! Nem bánom, ez kicsit sok volt. A kimaradt üzletek a különböző sportoldalakon megtalálhatóak. Nincsen sok ilyen, csak pár kisebb nevet nem említettem. Mostantól maximálisan a ránk váró szezonra, illetve a válogatottra koncentrálhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr723193529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása