A chilei játékos a Copa América küzdelmei után szinte azonnal bejelentette ezt a pályafutásával kapcsolatos rettenetesen fontos eseményt. A szerződése 2012-ben járt volna le a Bayer Leverkusen csapatánál, ezért a németek nem várhattak tovább, el kellett válniuk a tehetségtől. A "zebrák" számos kérőt előztek meg a futballista listáján, például a rekordbajnok Bayern München vezetői sem tudták magukhoz csábítani a középpályást, aki szívesen állt az őt faggató újságírók rendelkezésére.

Arturo Vidal elmondta: nagyon boldog, mert hosszú huzavonát követően pont került az átigazolási ügye végére, és hamarosan csatlakozhat a Bianconeri keretéhez. Hozzátette: rendkívül sok tapasztalatot gyűjtött a Bundesliga világában, amit Olaszországban mindenképpen fel szeretne használni a jövőben. A kiválóság hangsúlyozta: karrierje egyik legfontosabb lépcsőfokához érkezett, valamint gyönyörű sikereket óhajt elérni a Juve kötelékében.

Rudi Völler már el is utazott Torinóba a transzferrel összefüggő papírok aláírása érdekében, illetve kijelentette: a tárgyalások lezárultak, a felek nem túl régen megállapodtak. A TuttoSport tegnap beszámolt pár részletről, értesüléseik alapján 10,5 millió euróval gazdagodott a Leverkusen, az átigazolási díj 30 százalékát pedig a Colo-Colo kapja, a talentum nevelőegyesülete.

Nem megerősített információk szerint a dél-amerikai öt esztendőre szóló kontraktust szignózik napokon belül, és évente három millió eurót vághat majd zsebre.

forrás: olasz-foci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr493086172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása