Felipe Melo biztosan távozik

2011.07.20. 10:57

A brazil középpályás bejelentette; még a nyáron elhagyja a Juventus együttesét, mivel kapott pár rettenetesen vonzó ajánlatot európai élkluboktól. A labdarúgó nem tudta hozni azt a teljesítményt az elmúlt két szezonban, amit elvárt volna tőle a Bianconeri vezetősége, így a "zebrák" sem igazán ragaszkodnak hozzá. Nem megerősített információk szerint a Borussia Dortmund, a Galatasaray, valamint a Paris Saint-Germain érdeklődik iránta, azonban az egyik alakulattal már csak apró kérdésekben kell megállapodnia, egyelőre viszont többet nem árult el a játékos.

Melo elmondta a pályafutásáról érdeklődő dél-amerikai újságíróknak; mindenképpen Európában szeretne maradni, s szerencsére nincs is hiány kérőkben. Hozzátette: különösen egy megkeresést tart hihetetlenül csábítónak, hiszen komoly mértékben nőne a fizetése annál a csapatnál, ráadásul talán szakmailag ugyancsak pozitívan érinthetné ez a váltás. A gárda nevét, amellyel gőzerővel zajlanak a tárgyalások, nem akarta nyilvánosságra hozni, mert a következő napokban már meg fog születni az egyezség, ezért csak a szerződése aláírását követően óhajt a részletekbe belemenni, addig izgalomban tartja a szurkolókat.

Tájékoztatójában fontosnak gondolta megjegyezni: nem rakták ki az "öreg hölgy" keretéből, csupán nehezményezték az igazgatók a juttatásai mértékét ahhoz képest, hogy jövőre nemzetközi porondon nem szerepelhet a Juve, így a 2014-ig szóló kontraktusának kitöltését egyik fél sem tartotta indokoltnak.

2009 nyarán 29 millió eurót fizetett érte a Juventus a Fiorentinának. Hatalmas bukás lesz a torinóiaknak ez transzfer összességében, de a drukkerek biztosan örülnek a "feketebárány" ezen nyilatkozatának. A tisztogatás pedig folytatódik, mert Tiago Cardoso Mendes szabadon igazolhatóvá vált. Ő az elmúlt idényt Spanyolországban töltötte, ám az olaszok nem tartanak igényt a tudására.

forrás: olasz-foci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr793082805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása