Konko visszatáncol?

2011.06.21. 11:06

Ugyan pár napja szinte tényként  közölték; a labdarúgó a Lazióhoz igazol, ám könnyen megeshet, hogy mégsem jön létre a transzfer. A futballista menedzsere elárulta: A védő és Lotito úr a játékos bérezésében képtelenek dűlőre jutni, sőt egyre távolabb helyezkednek el egymástól az álláspontok. Persze szívesen szerepelne a "római kékek" kötelékében a francia, azonban ilyen feltételek mellett inkább a Genoa csapatát szolgálja továbbra is, ahová még 4 évig köti élő kontraktus.

Daniele Conte nyilatkozatában úgy fogalmazott: jelentős különbség fedezhető fel Abdoulay Konko fizetési elvárása, illetve a "sasok" ajánlata között. Hozzátette: amennyiben a fővárosiak nem emelik a tétet, akkor nem nagyon látja át: miképpen kerül pont a tárgyalások végére, pozitív értelemben. Továbbá elmondta: ha nem teljesítik a hátvéd kérését, akkor szinte kizárt, hogy aláírja a szerződését.

Konko igényei nem egyszerűek, mivel- sajtóhírek szerint- 1,3 millió eurós keresetet követel magának.

Lotito foghatja a fejét, mert Stephan Lichtsteiner távozása szinte tényszerű. Eddig Senad Lulic érkezett arra a posztra, bár az ő esetében nem egyértelmű; mire lehet képes a Serie A világában.

forrás: azzurri.blog.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr663002494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása