Az ibériai szakember nagyszerű szezont tudhat maga mögött a Porto vezetőedzőjeként, hiszen megnyerték az Európa Ligát, illetve hazájuk bajnokságát, plusz a kupában sem találtak legyőzőre együttesével. Rendkívül sok klubot összeboronáltak már a trénerrel, azonban a milánói kék-feketék konkrét lépéseket tettek a megszerzése érdekében, mivel a csapat ügyvezető igazgatója, Marco Branca, Portugáliába utazott, hogy tárgyaljon a mesterrel, illetve gárdája elnökségével-írja a Gazzetta dello Sport.

A fiatal szaktekintély folyamatosan hangsúlyozta az idény közben: nem akar távozni jelenlegi alakulatától, de az Internazionale invitálásának nehéz lehet nemet mondani. Azért elcsábítása semmiképpen sem lesz sétagalopp, mert 2013-ig élő szerződés köti őt a "sárkányokhoz". A kontraktusból a kivásárlási ára 15 millió euró. Ennyit fizetni egy taktikusért hatalmas baklövésnek tűnik, még ha a világ egyik legjobbja is. Ez a pénz már egy középszintű labdarúgó megvásárlására elég (például Dzsudzsák Balázs hasonló árban mozgott).

Egyelőre egyik fél sem erősítette meg a média értesüléseit. Sajnos a hírértéket csökkenti, hogy  szinte minden egyes nap merülnek fel új nevek, mint Leonardo esetleges utódjelöltjei. Bielsa nemet mondott a felkérésre, Ancelotti megemlítése egy szimpla kacsa volt, Ranieri kinevezésének lehetősége brutálisan abszurd felvetés, Mihajlovics sem tér vissza régi sikerei helyszínére, ezt Moratti állította. A szerb Mancini segítője volt annak idején, ám most a Fiorentina élén dolgozik, ahol élvezi a munkáját, feladatkörét.

Az olasz újságírók az átigazolási időszak alatt különösen szeretnek kombinálni, most vajon egy kicsit többről van szó? A következő napok eldöntik ezt a kérdést, addig pedig türelmesen várakozhatnak a szimpatizánsok. Villas-Boas ellen vélhetően nem sok szurkolónak lenne ellenvetése.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr52997170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása