Vasárnap este 21:00-kor rendezik meg a 2010/2011-es szezon Olasz Kupa-döntőjét, a talján főváros impozáns létesítményében; a Stadio Olimpico gyepén. A fináléban -az előző körben a Rómát búcsúztató- Inter, valamint az elődöntőben a Milant kiütő Palermo méri össze az erejét. Az összecsapással kapcsolatban természetesen sokan megszólaltak. A "Tovább" szóra kattintva Leonardo, Zamparini és Stankovic mondandója érhető el. A várható kezdőcsapatok is közlésre kerültek a bejegyzésben.

A milánóiak vezetőedzője szerint egyáltalán nem szorul megmentésre ez az évük, sőt a körülményekhez képest nem is teljesítettek olyan katasztrofálisan. Szinte végig versenyben voltak a bajnoki címért, a BL-ben egészen a negyeddöntőig meneteltek, valamint nem túl könnyű ágon jutottak el a Coppa Italia legfontosabb csatájáig, így nem igazán érti azokat a mester, akik szinte elvárják gárdájától a végső sikert.

A kék-feketék szerb középpályása (Stankovic) úgy vélekedik: kellőképpen felkészültek a meccsre, és persze sikerrel akarják lezárni az aktuális idényüket. A labdarúgó azonban mindenkit figyelmeztetett: nem szabad fél vállról venniük riválisukat, mert senki sem verekedheti el magát véletlenül, csupán a szerencsének betudhatóan az utolsó megmérettetésig.

Zamparini- a szicíliai klub elnöke- elmondta, hogy meglátása alapján 3-1-re nyernek Rómában, ahol hatalmasat fognak majd ünnepelni a találkozó lefújását követően. A rózsaszín-feketék harmadszorra próbálhatják meg elhódítani a trófeát, 1974 és 1979 után.

Az összecsapáson eltiltás miatt nem léphet pályára Maicon, sérülése okán Cambiasso is kénytelen kihagyni a párharcot.

A La Gazzetta a következő kezdő tizenegyeket várja:

Palermo: Sirigu – Cassani, Munoz, Golan, Balzaretti – Migliaccio, Acquah, Nocerino – Pastore, Ilicic – Hernandez

Inter: J.Cesar – Nagatomo, Lucio, Ranocchia, Chivu – Zanetti, Motta, Stankovic – Kharja – Pazzini, Eto’o

A mérkőzést Morganti vezeti, segítői Rossomando és Papi lesznek.

forrás: internazionale.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr292940772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása