A fiatal, tehetséges magyar középpályás nem óhajt továbbra is a Sampdoria színeiben futballozni, nyáron mindenképpen klubot szeretne váltani a labdarúgó. Természetesen a döntéshez lehet köze az élvonalból történő kiesésnek, a fanatikusok, illetve a játékosok körében uralkodó katasztrofális hangulatnak, és a válogatottbeli tagság megőrzésének célja egyaránt. Interjújának rövid összefoglalója a "Tovább" szóra kattintva elolvasható.

Koman reménykedik benne, hogy a nemzeti tizenegy júniusi összecsapásain- Luxemburg és San Marino ellen- fel tudja magára hívni a figyelmet a produkciójával pár együttes vezetősége körében, talán így képes lehet eladni magát az aktuális átigazolási időszakban.

A játékos őszintén beszélt a pepsifoci.hu-nak arról, miért szeretné elhagyni örökre Genovát és új kihívások után nézni. Elárulta: rendkívül elkeseredettek a rajongóik, plusz a társai is az öltözőben, ráadásul olyan atrocitások is történtek az elmúlt időszakban, amelyeket egyszerűen nem tud elfogadni. Gondolhat itt a sokszoros fenyegetésekre, rongálásokra, a drukkerek felháborító, vérlázító magaviseletére. Elmesélte: egyik mérkőzésüket követően a megvadult szimpatizánsaik csuklyában felszálltak az őket szállító buszra, majd késsel kezdtek el hadonászni, veszélyeztetve ezzel saját, illetve  az utasok testi épségét. Véleménye szerint a szurkolókat kicsit jobban megbecsülik a taljánok, mint kellene, amivel könyörtelenül vissza is él az ultrák egy része. (A futballhuliganizmus virágzó "iparág" Olaszországban, el sem szeretném képzelni miképpen cikkeznének honi újságíróink, ha fele akkora balhék lennének pályáink környékén, mint Dél-Európa ezen vidékén- a szerk.)

A labdarúgó egyébként olyan alakulatba vágyódik,  ahol megbecsülik őt anyagilag, s a tudására is igényt tartanak a  tétmeccseken, a játéktéren. Legszívesebben Németországba vagy Spanyolországba tenné át a székhelyét, ám minden értékelhető ajánlatot meghallgat. Vladimir szinte kizártnak tartja azt, hogy az NB1-ben folytatná a pályafutását, de  Dagesztánba sem írna alá kontraktust túl nagy örömmel, mert azért neki sem minden a vaskos fizetés. Számára csupán a legerősebb bajnokságok valamelyike jöhet számításba, ahol megfelelő körülmények között sportolhat, és minden erejével a saját fejlődésére, na meg persze gárdája sikerességére koncentrálhat.

forrás: pepsifoci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr122932701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása