Pirlo elbúcsúzott

2011.05.18. 19:51

Tíz esztendő után távozik az AC Milan csapatától a nagyszerű olasz középpályás. A labdarúgó több, mint 400 alkalommal húzta magára a piros-feketék mezét, de most úgy döntött, hogy a pályafutása érdekében el kell hagynia az általa oly szeretett klubot. Közben egyéb átigazolási hírek is napvilágot láttak Milánó "bearanyozott" féltekében.

Andrea Pirlo a SkySports24 riporterének erősítette meg azt az információt, miszerint közös megegyezéssel szerződést bontott ő, illetve a talján bajnok vezetősége. Elmondása szerint nem tárgyalt egyetlen illetékessel sem a Juventus háza tájáról, ám szinte kizárt, hogy nem a "zebráknál" köt ki a rutinos futballista.

Közben Thiago Silva, Van Bommel, Flavio Roma,  Nesta és Inzaghi is meghosszabbították hamarosan lejáró kontraktusukat aktuális kenyéradójukkal. Taiwo pedig átment az aláírás után kötelező orvosi vizsgálatokon, ezért szerepeltetésének nyártól nincsen akadálya.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr932914756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása