Kedden rendezték meg az Olasz Kupa elődöntők első párosításának odavágó mérkőzését, amelynek keretében két igazi tornaspecialista találkozott egymással, mivel az AS Roma fogadta-a Stadio Olimpico ezúttal nem túl népes közönsége előtt- az Inter csapatát. Mindkét együttes számára szinte létkérdés a végső siker, mert a drukkerek nem ahhoz a vérszegény produkcióhoz szoktak hozzá a két fél futballistáitól, amivel eddig ebben a szezonban rukkoltak elő. A rangadó néhol lüktető játékot hozott, viszont többnyire a mezőnyben zajlott. A mérleg nyelvének a két alakulat között a vendégek szerb középpályása: Dejan Sztankovics bizonyult, aki az első félidő utolsó minutumában szerzett szédületes találatával térdre kényszerítette a fővárosiakat. A hazaiak hiába próbálták meg ráerőltetni akaratukat vetélytársukra, csupán sablonos, lassú akciók lefűzésére voltak képesek, ezekben nem is rejtőzött sok gólveszély. Összességében megérdemelten nyertek a kék-feketék, akik így óriási előnnyel várják a május közepén esedékes visszavágót. Videó a kupa menüpont alatt, illetve a "Tovább" szóra kattintva elérhető.

 

A lényeg: Roma 0-1 Inter (0-1)

 

Roma: Doni - Cassetti (Rosi, 78.), Juan, Burdisso, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta (Simplício, 73.), Vucsinics - Borriello (Ménez, 63.)

Inter: Júlio César - Maicon, Lúcio, Ranocchia, Nagatomo - J. Zanetti, Cambiasso, Sztankovics (Mariga, 93.) - Sneijder - Milito (Pazzini, 76.), Pandev (Obi, 82.)

Gól: Sztankovics (0-1)

forrás: sporthirado.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr512842178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása