Olaszország közel az Eb-hez!

2011.03.26. 11:51

A taljánok pénteken Szlovéniában vendégeskedtek, hogy megmérkőzzenek az ország papíron legjobb játékosaival. Talán mindenkinek ott csengett a fülében Zahovics nyilatkozata, aki úgy fogalmazott, hogy simán le fogják győzni a Prandelli-tanítványokat, 2-0-ra, 70%-30%-os labdabirtoklással. Nos tévedett szomszédunk futballjának egyik legjelesebb alakja, mivel a nem oly régen honosított Thiago Motta találatával az azzurrik begyűjtötték mindhárom pontot, így éppen tegnapi riválisuk előtt továbbra is magabiztosan vezetik csoportjukat. A szlovén nemzeti tizenegy tagjai talán nem akkora arccal léptek pályára, mint Zahovics tette volna, de mindennek ellenére jól arcon lettek verve.

 

 

A Csoport állása:

1. Olaszország 13 pont, 2. Szlovénia 7 pont, 3. Észtország 6 pont, 4. Észak-Írország 5 pont, 5. Szerbia 4 pont, 6 Feröer-szigetek 1 pont

forrás: nb1.hu, kép: goal.com


 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr422772843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása