A Palermo egykori mesterét csapata, hazai pályán elszenvedett, 7-0-ás vereségét követően helyezték lapátra. Az elmúlt hetek eseményei alapján ez a váltás már nagyon érett, de azért érdekes, hogy egy együttes iszonyatosan gyenge produkciója miatt csak a vezetőedző vagy valamely "fejes" ütheti meg a bokáját, a játékosok valahogy mindig kimaradnak a szórásból. Még szerencse, hogy mindenki felelősséggel tartozik az elvégzett munka eredményességéért, de szorult helyzetben vagy a klubvezetőkön, vagy az alakulatot irányító szakembereken csattan az ostor. Palermóban sem történt ez másképp, meglátjuk az újdonsült "kapitány": Serse Cosmi mire viszi a gárdájával.

Zamparini vasárnapi üzengetései után, miszerint 1% esélyt sem ad annak, hogy Delio Rossi marad a rózsaszín-feketék edzője, aligha fogott padlót akárki a rutinos, s rendkívül értékes, szaktekintély menesztésétől. A "sasok" elnöke hosszútávon hatalmas öngólt rúghat, hiszen az utódként megnevezett Serse Cosmi előző feladata színhelyén éppen a Livornót "segítette" töretlen lelkesedéssel a második ligába. Rövid távon megeshet, hogy Cosmi valós megoldás a szigetlakók számára, mivel egy friss tréner érkezése plusz motivációkat szabadíthat fel, rejtett tartalékokat mozgósíthat egyes futballistákban a kezdőcsapat közelébe kerülésének érdekében.  Ráadásul a mester védelmére mindenképpen jegyezzük meg: a Livorno vesszőfutásának egyik főszereplőjeként nem voltak Javier Pastore, Salvatore Sirigu vagy éppen Fabrizio Miccoli szintű labdarúgói.

forrás: nb1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr352701790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása