Gian Paolo Montali bejelentette, hogy a Farkasoknál teljes sajtócsendet rendeltek el. Este mérlegelés következik, hogy mi lehet a legjobb megoldás a klub számára edzőfronton, de a szurkolók követelik Claudio Ranieri menesztését, aki helyett Vincenzo Montella vagy Gian Piero Gasperini lehet az új tréner. Az év elején Carlo Ancelotti is érkezhet.

Úgy néz ki, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban a fővárosiaknál! Claudio Ranieri nem nyilatkozhat az újságíróknak és a média képviselőinek, hiszen a Roma vezetősége mindenkinek megtiltotta a sajtóval való kapcsolatfelvételt, mivel szeretnének átgondolt, nyugodt határozatot hozni mesterük jövőjét illetően. Montali elmondta,  már ma  meg lehet a döntés, hogy miképpen tudnák megmenteni ezt a kiírást még a bajnokság nyolcadik helyén található csapatnál. Végül azzal zárta: közbe kell avatkozniuk, gyorsan és precízen, mert rossz irányba haladnak az események az alakulatuknál. A drukkerek akár további tüntetéseket is szervezhetnek, ami semmiképpen sem tenne jót a gárda helyzetének.

forrás: asroma.hu, kép forrása: azzurri.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr592675375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása