A Roma hazai pályán szenvedett kiábrándító vereséget a Shahtar Doneck együttesétől szerda este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján, hiszen 3-2-es arányban maradtak alul ukrán riválisukkal szemben. Az újabb fiaskó után felerősödtek a Ranieri távozását követelő hangok, illetve igen komoly szurkolói kritikákat is kaptak a Farkasok. A válogatott középpályás azonban úgy érzi: még van remény.

Sorozatban harmadik mérkőzését vesztette el az AS Roma, így február egyértelműen nem a fővárosiak hónapja. 19 nap leforgása alatt gyakorlatilag behozhatatlan lemaradásra tettek szert az éllovas Milan gárdájával szemben a Serie A tabelláján, ráadásul a Bajnokok Ligájában is meglepő pofonba szaladtak bele, hiszen a sokak által az egyenes kieséses szakasz leggyengébb csapatának kikiáltott Shahtar könnyedén nyert az Olimpicóban, s ezzel hatalmas lépést tettek a legjobb nyolc közé a kelet-európaiak.

De Rossi elmondta, hogy rendkívül nehéz helyzetbe kerültek, de szerettek volna a stadionba kilátogató szimpatizánsaiknak örömet szerezni, viszont ez nem sikerült nekik, sőt rettenetesen megnehezítették a saját dolgukat a visszavágó előtt. A klub egyik ikonjának számító labdarúgó természetesen elfogadja a drukkerek füttykoncertjét, s a csapatot körülvevő lincshangulatot, hiszen ismét csalódást okoztak a nagyérdeműnek, akik nem ezt érdemelnék. Továbbá hozzátette: azért mentek oda a találkozó végét követően az ultráik elé, mert azt akarták tudatni, hogy elfogadják az őket érő becsmérlő szavakat, azoktól a szurkolóktól, akik a siker örömében is osztoztak velük. A futballista azzal zárta a mondandóját, nehéz egy ilyen összecsapást kielemezni, de ahhoz, hogy valóban nagy csapatnak mondhassák magukat, a szorult szituációkban is jó produkcióval kell előrukkolniuk. Meglátása szerint a legfontosabb, hogy továbbra is optimistán álljanak az előttük álló feladatokhoz.

forrás: asroma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr742672315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása