Pato a Madridba igazolhat

2011.02.18. 21:21

A brazil támadó nem ápol túl jó kapcsolatot a Milan vezetésével, illetve több csapattársával sem jön ki, ezért könnyen megeshet, hogy távoznia kell a piros-feketéktől. A blancóktól érte nem más, mint Sergio Ramos érkezhet, aki komoly erősítés lenne a védelem jobb oldalán a taljánok számára.

Olasz sajtóértesülések szerint a milánóiak készen állnak felajánlani Pato játékjogát, Sergio Ramosért cserébe. A különböző híresztelések alapján Massimiliano Allegri nem feltétlenül számol már a dél-amerikai csatárral, aki az öltözőben is komoly feszültségeket gerjeszt, ráadásul elég gyakran sérülések hátráltatják karrierje tökéletes kiteljesedésében. Az pedig nyílt titok, hogy a Milan védelme átalakításra szorul, mivel sem korban, sem minőségben nem ütik meg igazán a nemzetközi elit színvonalát. A támadók tekintetében viszont semmi gond sincsen, mivel Ibra, Robinho, Cassano és a szalagszakadással bajlódó Inzaghi is egészen kiváló értékei a labdarúgásnak, amely tények tovább növelik Pato távozásának lehetőségét.

forrás: olasz-foci.hu, kép forrása: milan.blog.nepsport.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr812671495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása