Rajtol a campionato.blog.hu!

2011.02.17. 20:43

Új a nap alatt! Régóta rajongok a talján labdarúgásért ( főleg egyetlen csapatért, melynek nevét most nem árulom el), többek között ezért péntektől hivatalosan új honlap indul az olasz futball szerelmeseinek kedvéért, hiszen startol a campionato.blog.hu!

Amit ígérhetek, az a teljes pártatlanság. Beharangozókkal, elemzésekkel, interjúkkal, átigazolási pletykákkal, illetve egyéb érdekességekkel szeretném szórakoztatni az azzurik híveit. Egyetlen szerkesztőként a televízióban közvetített mérkőzések zöméről előzeteseket fogok írogatni és a meccseket -már a lefújás pillanatát követően- alaposan kivesézni. Az európai kupaporondon szereplő talján együttesek összecsapásai is önálló cikkeket érdemelnek majd.  Az unalmasabb hétköznapokon pedig edzők, játékosok, bírók bemutatásaival próbálom színesebbé tenni a honlap felhozatalát, emelni a színvonalát, és persze a válogatott szereplése sem marad utolsó szempont.

Ha erre tévedsz, akkor biztosan nem maradsz le semmiről! Kezdés pénteken sok-sok bejegyzéssel. A kiesőjelöltektől a bajnokesélyesekig, itt nem marad senki sem megemlítetlenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr592669006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása