Az AS Roma a csapatkapitánya nélkül lesz kénytelen megvívni vasárnap a Lazio elleni rangadót. A "farkasok" aktív klubikonja a jobb combjában szenvedett izomhúzódást, ezért nem segítheti társait a szezon legfontosabb mérkőzésén. Pedig a 2010/2011-es idényben, a felek tavaszi összecsapásán, az ő két góljával győzött- sorozatban ötödszörre a "sasok" riválisaként- a Giallorossi.

Totti természetesen az olasz sportsajtó célkeresztjébe került, s nem oly régen nyilatkozatot is tett a sérülésével kapcsolatosan. A támadó elmondta: igaz a hír, miszerint nem lehet részese a közeledő ütközetnek, pedig minden követ megmozgatott annak érdekében a sárga-bordók orvosi stábja, hogy valahogyan sikerüljön a felépülése.

Azonnal hozzátette az aranycipős labdarúgó: rendkívül bántja ezen szituáció, de szerencsére nem súlyos az esete, tehát a következő körben már újra Luis Enrique rendelkezésére szeretne állni.

Az ő interjúi többnyire nem múlnak el egy humoros odaszúrás nélkül, most sem történt ez másként: a derbivel összefüggően megjegyezte, nekik Edy Reja igazi kabala, mert még sosem szerzett pontot az irányítása alatt a Lazio az AS Roma ellenében. A klasszis kiemelte Miroslav Klose szerepét az égszínkékek kötelékében;  Totti reménykedik benne, a német gólvágó ugyancsak kényszerpihenőn lesz vasárnap, hiszen ő elképesztően veszélyesen futballozik többnyire. Majd leszögezte: a másik oldal állandóan erősebbnek tartja magát, így nyilván ismét ők az esélyesek- az előző öt randevújukon sem volt másként- a lényeg azonban mindenképpen a játéktéren dől majd el.

Spanyol mesterüknek egyébként szép jövőt jósol Rómában a Capitano, mivel tiszta és teljesen új elképzelései vannak. Olyan dolgokat próbál átadni a játékosainak edzéseken, illetve a taktikai értekezleteken, amelyekkel alig vagy sosem találkoztak még Olaszországban karrierjük során. A kettejük közötti régebbi vitákat abszolút lezárták, ezért most a gárdájuk igazi egységet alkot. Ő és Enrique ráadásul gyakran társalognak egymással, amit szintén örömteli ténynek gondol.

De Rossi szerződéshosszabbítási ügyéről annyit közölt az őt faggatókkal, hogy a középpályás élete végéig aktuális csapatát akarja szolgálni, ám akadnak bizonyos kényes ügyek, melyekben egyelőre nem tudnak dűlőre jutni a felek. Mindenesetre az öltözőben mindenki  a maradásában reménykedik- zárta a mondandóját.

forrás: asroma.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr773302883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása