Három olasz csapat érdekelt a Bajnokok Ligájában, valamint kettő talján együttes harcol az Európa Ligában. Az első csoportkörben születtek meglepő eredmények pozitív és negatív értelemben egyaránt. Előbbi oldalon muszáj megemlíteni a Milan Barcelonában elért döntetlenjét, utóbbin pedig az Inter hazai fiaskóját a Trabzonspor riválisaként.

Man. City 1-1 Napoli: A vendégek Cavani találatával vezetéshez jutottak az összecsapáson, ám előnyükkel nem sikerült kihúzniuk a meccset, mivel Kolarov egy brutálisan elvégzett szabadrúgásával egalizált. Ennek ellenére azért a Mazzarri-tanítványok szépen tértek vissza Európába.

Inter 0-1 Trabzonspor: Valószínűleg nem ilyen kezdésről álmodott Gasperini a milánóiak kispadján! A Palermo otthonában nem volt képes pontszerzésre a Nerazzurri, azonban a törökökkel szembeni hétközi vereség apró krízisre enged következtetni. Lehet javítani ma az AS Roma elleni rangadón.

Barcelona 2-2 Milan: Pato révén az első percben bevették már Victor Valdés felségterületét a piros-feketék. Az öröm nem tarthatott sokáig, hiszen Pedro egalizált, aztán Villa fordított is egy remekbe szabott góllal. Viszont a 92. minutumban következett a slusszpoén: egy szögletből Thiago Silva 2-2-re mentette a mérkőzést. A két nagyágyúnak nyilván nem okozhat gondot a továbbjutás a Bate és a Plzen társaságában.

EL-eredmények: Lazio 2-2 Vaslui, Udinese 2-1 Rennes

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr653233330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása