A brazil hálóőr elhagyja Rómát, hiszen nem volt megelégedve az utolsó fél évben a "farkasoknál" betöltött szerepével. Annak érdekében, hogy védjen is a dél-amerikai portás, kénytelen volt a váltás mellett dönteni, mert erre jelenleg sincs esélye. A játékos számára a Lecce tette a legkecsegtetőbb ajánlatot, amelyet már szignózott a napokban. A megállapodás értelmében Sergio a következő szezont kölcsönben tölti a kiscsapatnál.

Közben Stekelenburg hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt az Örök városban, azonban a transzferrel kapcsolatban nem várt problémák vetődtek fel: egyelőre az AS Roma illetékesei nem küldtek banki garanciát Amszterdamba, ezt pedig követelik a hollandok az elmúlt évek rossz tapasztalatai okán.

forrás: azzurri.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr853110492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása