John Arne Riise megvétele után ismét Serie A-s klubtól vásárolt labdarúgót az angol egyesület. Martin Jol kifejezett kérésére a Palermo óriási tehetsége, Pajtim Kasami szerződött a londoni csapathoz. A19 éves svájci futballista négy esztendőre szóló kontraktust kötött a Whiters vezetőségével, amit természetesen elégedetten akceptált az alakulat nem oly régen kinevezett holland trénere. Kasami 14 alkalommal húzhatta magára a szicíliaiak szerelését, rendkívül fiatal kora ellenére.

A szakember elmondta: a középpályás mutatott produkciója, valamint fejlődése alapján hatalmas kiugrási lehetőség rejtőzik benne, ezt szeretnék belőle kihozni a következő idényekben. Képességei méltatása során hozzátette: hihetetlenül sokoldalú játékos, így könnyen tud alkalmazkodni az éppen aktuális feladatkörökhöz a pályán, többek között ezért várták izgatottan a gárda háza táján a mielőbbi megegyezést a transzferrel kapcsolatban. Nem volt elhanyagolható szempont az sem a szaktekintély számára, hogy Pajtim rendszeresen tagja hazája korosztályos válogatottjának, hiszen ez is bizonyítja kivételes adottságait a sportághoz. Végül azzal zárta: boldogsággal töltik el az eddig nyélbe ütött nyári átigazolások, külön kiemelte még Marcel Gecov érkezését, mert szerinte a frissen hozzájuk csábított két talentum rövid időn belül felveheti majd a Premier League ritmusát, ami hosszútávú megoldást nyújthat a sikeresség útján a fővárosiaknak.

Kasami csupán 2010 nyarán írt alá a "sasokhoz".

forrás: azzurri.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr283100438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása