Kezdődik az Audi Kupa

2011.07.26. 17:03

Ma este rajtol a Bayern München által megrendezésre kerülő négycsapatos, barátságos torna. A spanyol aranyérmes és BL-címvédő Barcelona mellett a házigazdák, az Internacional, valamint az AC Milan száll harcba a végső győzelemért. A mérkőzések kieséses rendszerben fognak zajlani, így az elődöntőket, a bronzmeccset, valamint a finálét is láthatjuk a DigiSport jóvoltából. Oldalunknak a forduló második összecsapása, a bajorok és a taljánok párharca tartogat érdekességeket.

Ugyan még több mint egy hónapot kell várnunk a Serie A nyitányáig, azonban nem maradunk csúcsfoci nélkül az uborkaszezon során sem, hiszen igazi nagyágyúk mérik össze tudásukat az Allianz Arénában, ma este hat órától. Az első "csatát" a Barcelona és az Internacional vívja, a szurkolók szavazatainak köszönhetően, míg a későbbi találkozó keretében mutatja meg tudását a Scudetto címvédője, illetve a német rekordbajnok egyaránt. Természetesen egy ilyen esemény a makulátlan felkészülést, kisebb bevétel abszolválását szolgálja a felek számára, s korántsem az elért eredmény a mérvadó, de ezt aligha kell magyarázni a futballszerető közönségnek.

A kupa a nyár legkomolyabb, apró téttel bíró erőpróbája, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy négy korábbi klubvilágbajnok óhajtja majd elhódítani a trófeát. Vélhetően a vezetőedzők vegyes felállással küldik pályára tanítványaikat, az ideális összeállítás mielőbbi megtalálása érdekében, viszont talán abban reménykedhetünk, hogy legalább egy félidőn át csodálhatjuk a sportág csúcsát jelentő labdarúgók produkcióit. Sajnos a Copa Américán érdekelt játékosok nem kaphatnak szerepet a katalánoknál, mert valószínűleg ők a pihenésüket töltik egyelőre.

A részletes program:

Július 26. kedd:

18:00 FC Barcelona-Internacional Porto Allegre (DigiSport+ élő)

20:30 Bayern München- AC Milan (DigiSport élő)

Július 27. szerda

18:00 bronzmérkőzés (DigiSport+ élő)

20:30 döntő (DigiSport élő)

Az AC Milan kerete:

Abbiati (32), Roma (30), Piscitelli (51)

Abate (20), Antonini (77), Bonera (25), Nesta (13), Oddo (17), Taiwo (2), Thiago Silva (33), Zambrotta (19), Yepes (76), De Sciglio (52)

Ambrosini (23), Boateng (27), Emanuelson (28), Gattuso (8), Seedorf (10), Van Bommel (4), Valoti (57)

Cassano (99), Ibrahimovic (11), Pato (7), Robinho (70), Paloschi (43)

forrás: acmilan.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr583101435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása