Totti elégedett trénerükkel

2011.07.18. 07:53

A nem oly régen kinevezett Luis Enrique vezetésével megkezdte a felkészülést a következő szezonra az AS Roma. A talján újságírók természetesen rettenetesen kíváncsiak a labdarúgók gondolataira a mester munkájával kapcsolatban, főleg a Barcelonából hozott új arculat, felfogás miatt hatalmas érdeklődés követi mostanság a "farkasok" edzéseit, a híradások alapján. Most Simone Perrotta és Francesco Totti állt a sportriporterek rendelkezésére.

A fővárosiak tízese elárulta: A rendszer és a módszerek, amit a frissen hivatalba lépett, kissé rutintalan szakember próbál meghonosítani Olaszországban érdekesek, számára ugyancsak tartogatnak újdonságokat, olyan elemeket, amelyeket eddig ritkán volt alkalma gyakorolni, ez pedig hihetetlenül motiválja őt. A futballista rögtön hozzátette: teljes véleményt nehéz formálni, hiszen alig vannak túl az első tréningeken, azért még hosszabb időnek kell eltelnie az összeszokáshoz, illetve ahhoz, hogy kialakuljon benne a jövőbeli kép, azonban napról napra fejlődni fognak, s hozzá tudnak majd szokni ehhez a valósághoz, a spanyol stílushoz. Végül a társaira és önmagára helyezte a nyomást a támadó, úgy véli: az esetleges szállított eredmények nagy mértékben rajtuk múlnak, ezért mindent meg kell tenniük a sikerekért, mert a győzelmek segíthetik a mihamarabbi igazi csapattá kovácsolódásukat.

Simone Perrotta kicsit szakmaibb nyilatkozatot adott; az ő első benyomása szintén pozitívnak bizonyult, ráadásul Luciano Spallettire emlékezteti a középpályást Enrique; közismerten a tar edző is a támadófocit preferálta. A játékos továbbá megfogalmazta; a szakmai stáb elvárása velük szemben a labdatartás, ami szokatlan nekik, mivel gyakran a keresztpasszokat keresték régebben, annak céljából, hogy gyorsan kialakítsanak veszélyes lehetőségeket az aktuális ellenfél kapuja előtt, ezt most muszáj elfelejteniük.

Közben hivatalosak lettek a jegyárak az augusztusi gálamérkőzésre. Megint lehúzzák a magyar szurkolókat, jellemző...

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr323075998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása