Ugyan már régebben bejelentették Thomas Di Bendetto érkezését, azonban hivatalosan még csak most mondott le Rosella Sensi elnöki tisztségéről. Nyilatkozatának tartalma alapján meglepő lenne, ha a következő években nem találkozhatnának vele a drukkerek a Stadio Olimpico nézőterén.

Rosella elmondta, hogy első gondolatai apja körül forogtak a búcsú perceiben, aki naggyá akarta tenni a Giallorossit, s az ő ténykedése alatti eredmények magukért beszélnek. Hozzátette: az a hír, miszerint az ő nevét viselné az együttes saját, hamarosan felépítendő arénája, egyszerűen csodálatos ötlet. Reméli: nem tűnik el az a sok munka, amit az elmúlt esztendőkben végeztek a vezetők, mivel nem ezért dolgoztak anno. A szurkolókra is kitért az elnökasszony: nagyon hálás a szimpatizánsoknak, hiszen mindig közel álltak hozzá, ráadásul elképesztő lelkesedéssel buzdították a kedvenceiket, amennyiben arra volt szükség, természetesen akadtak afférok, de általában nem tartottak huzamosabb ideig. Végül sok sikert és szerencsét kívánt az újdonsült tulajdonosoknak, valamint elárulta: ő kicsit háttérbe vonul a következő időszakban és a civil életére fekteti a hangsúlyt.

A Sensi-család 1993 óta, csaknem 18 éven keresztül, irányította a "fővárosiakat". Franco 2008-ban hunyt el.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr33023856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása