A fiatal labdarúgó ügyével kapcsolatban a Palermo elnöke, Mauro Zamparini adott hosszabb nyilatkozatot. Szerinte igen csekély esély mutatkozik arra, hogy marad jelenlegi klubjánál az argentin futballista, aki iránt számos csapat érdeklődik. A sajátos stílussal felvértezett tulajdonos úgy véli: akár az 50 millió eurós álomhatárt is felülmúlhatja a játékos ára, de a vevő még ilyen feltételek mellett sem panaszkodhat majd az esetleges transzferrel kapcsolatosan.

Zamparini elmondta: Pastore irányába érkeztek rettenetesen vonzó ajánlatok, amiket több, mint érdemes megfontolni. Hozzátette: továbbra sem elképzelhetetlen az, hogy jövőre ugyancsak a szicíliaiakat szolgálja, azonban erre az eshetőségre talán egy lyukas krajcárt sem tenne fel, már így június végén a presidente. Továbbá megjegyezte: a sok megkeresés miatt egyáltalán nem biztos, hogy -a korábban általa meghatározott áron- közel 1 milliárd 250 millió forintért kerül el a rózsaszín-feketéktől a játékjoga, ennél akár több is lehet a végső megállapodásban foglalt pénzösszeg. Végül azzal zárta az elnök úr: tehetsége alapján nem kizárt; pár év múlva már a dupláját fogja érni a középpályásként és támadóként egyaránt bevethető dél-amerikai spíler. 

Javier Pastore pár hete tudatta; el akar igazolni ezen a nyáron a Palermo gárdájától, mert szeretne magasztosabb célokért küzdő alakulatot segíteni a tudásával, pályafutása, fejlődése, egyéni sikeressége érdekében.

forrás: olasz-foci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr193025332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása