Mutu a Cesena labdarúgója

2011.06.24. 12:55

A játékos hetek óta tárgyalt újdonsült klubjával, ám csupán tegnap írta alá 2+1 évre szóló szerződését a 2010-ben feljutó gárdához. A 32 éves román csatárnak a pályafutása eddig nem volt éppen mentes a botrányoktól, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy távozott Firenzéből, de egy kicsit csalódott lehet, hiszen igazán csak a "csikóhalak" számítanak a tudására a jövőben. Talán ennél többre lenne hivatott a gólzsák. Mindenesetre nyilatkozni nagyon ügyesen tud...

Mutu elárulta: hihetetlenül izgatott az előtte álló kaland miatt, valamint rendkívül várja már most az együttessel, a kerettel való közös munkát. Hozzátette: meggyőződése, hogy azt a szurkolói lelkesedést kereste karrierje vége felé, ami Cesenában körbeveszi a város csapatát. Végül köszönetét fejezte ki a Fiorentinának a meseszép, gyönyörű náluk töltött évekért, különösen a Della Valle-család szeretetéért hálás a rutinos támadó.

Igor Campedelli (elnök úr) büszkén adott tájékoztatót, mivel hosszan tartó, hónapokon át húzódó egyeztetések lezárásaként került hozzájuk a légiós játékjoga, amit hatalmas erősítésnek gondol a vezetőségük.

Csak reménykedhetnek benne; a futballista tényleg legalább olyan motivált lesz a következő szezonokban, mint azt mondandójában állította, mert akkor kiváló üzletet ütöttek nyélbe az illetékesek.

forrás: azzurri.blog.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr953011200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása