A brazil hálóőrnek engedélyezte a Roma elnöksége, hogy tárgyalásokat folytasson a "vörösökkel", ám a hosszan tartó egyeztetések ellenére képtelen volt a játékos, illetve az angol klub vezetősége megállapodni. Maradására azonban kevés a remény, mert többször hangoztatta: távozni szándékozik Olaszországból.

Mivel a "farkasok" és a Mersey-partiak könnyedén dűlőre jutottak a futballista sorsáról, Doni számára is lehetővé tették, hogy a személyesebb kérdésekre kitérjen a Pool illetékeseivel, a jövőjét illetően. Azonban a fizetési ajánlatra nem bólintott rá, hiszen évi 900.000 euróval akarták kiszúrni a britek a szemét, miközben aktuális csapatánál 2,5 millió eurót tesz zsebre, esztendőnként.

Mindenesetre a menedzsere és Sabatini elmondása alapján a kapcsolat nem szakadt meg teljesen a felek között, ezért még minimális esély maradt a transzfer nyélbe ütésére. A portás nyilatkozataiban nem titkolta: szeretné magát kipróbálni a Premier League világában, mert vonzza a szigetországi labdarúgás.

Amennyiben mégis aláírná szerződését, sejthetően nem sokszor szerepelne a Liverpool színeiben, mivel egy bizonyos Pepe Reina az útjában állna, szakmai kihívásnak nem lenne rossz, viszont pályafutása szempontjából túl nagy előrelépést nem jelentene a padozás.

A "jól értesültek" egy egészen abszurd pletykát indítottak el a napokban, úgy vélik: Doni szintén a török élvonalba tart, a Galatasaray gárdájához, pontosan oda, ahová Muslera készül elkötelezni magát, gyönyörű párost alkotnának.

forrás: asroma.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr852995179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása