A keddi kupabúcsú ellenére sem lehet egyetlen Mlian-szurkoló elkeseredett, hiszen kedvenceik közel egy hete megnyerték a Serie A 2010/2011-es kiírását. A Palermo ellenében 4-3-as összesítéssel elvesztett elődöntőt követően Massimiliano Allegri adott kissé furcsa sajtótájékoztatót, melyből kiderült: nem igazán foglalkoztatja ez a meglepő vereség. Pirlo szavait is elolvashatjátok a Tovább szóra kattintva.

Röviden a mérkőzés elemzésével kezdte a mester, elmondta, hogy nem szabad emészteniük magukat a "kudarc" ellenére, mivel jól teljesítettek, de ezen az estén nem jött ki nekik a lépés. Külön kiemelte Pirlo teljesítményét, akinek a képességei -szerinte- megkérdőjelezhetetlenek (nem hivatalos információk alapján a középpályás aláírt a Juvéba), így ezen gondolat lehet: az idős futballistának  is szólt. A tréner fantasztikus hangulatra számít hétvégén, a San Siro körül, mivel csapata a Scudetto elhódítása  óta először fog hazai közönsége előtt pályára lépni. A szakember reméli: varázslatos éjszakájuk lesz játékosainak, s a klub szimpatizánsainak, vezetőinek egyaránt, mert mindenki megdolgozott az idei fantasztikus eredményeikért.

Andrea Pirlo elárulta, hogy nagyon szeretett volna játszani ezen a fontos találkozón, illetve természetesen összes társának, s neki is fontos célja volt a fináléba kerülés. Az AC Milan mezében eddig kereken 400 alkalommal fellépő labdarúgó jövője nem biztos, ezt pedig ő maga is megerősítette. Le kell ülnie tárgyalni a vezetőkkel, akkor majd többet tud mondani a pályafutása további sorsáról a rá kíváncsi érdeklődőknek. Végül ő is minden kedves drukkerüket várja a szombati bulin, amely során "nagykorúak" társaságába lépnek a piros-feketék, akik 18. alkalommal állhatnak fel a dobogó legfelső fokára.

forrás: acmilan.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr902896076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása