Muslera megsérült

2011.02.23. 20:29

A Lazio fiatal kapusának bokája kificamodott a Bari elleni mérkőzésen, amelyen csapata nem túl színvonalas összecsapáson legyűrte a tabella utolsó helyén álló együttest, hiszen 1-0-ra nyertek Hernanes góljával. A hálóőr bizakodó, pedig kettő hetes, rosszabb esetben 21 napos kihagyás vár rá, ami sem neki, sem társainak nem túl jó hír.

Muslera gondjai ellenére úgy néz ki, hogy a Roma elleni városi derbin már pályára léphet majd az uruguayi portás, egyébként a rangadó újabb felvonására március 13-án kerül sor. A válogatott játékos elmondta, hogy nem túl súlyos a sérülése, de jó 20 napon keresztül pihentetnie kell a bokáját, azonban reménykedik benne: talán kicsit előbb visszatérhet, mint azt az orvosok jósolják neki. A Farkasok ellen azonban mindenképpen ő akarja őrizni a Lazio ketrecét, ennek okát magyarázni aligha kell.

forrás: nso.hu, kép: lazio.theoffside.com

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr862686017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása