Cannavaro aláírt!

2011.02.19. 13:53

A Napoli labdarúgója 2015-ig kötelezte el magát a kékekhez, ahol rettentően jól érzi magát. Csapata idei produkcióját figyelembe véve egyáltalán nem meglepő, hogy nem óhajtja elhagyni a San Paolo közönségét a fedezet.

Ugyan a szóbeli megegyezés már régebben megszületett klubja és a játékos között, de a pontos szerződés megírására csak az elmúlt napok valamelyikén került sor, amelyet boldogan el is fogadott a futballista.

Paolo Cannavaro elmondta: megtisztelő számára, hogy ilyen hosszú ideig számolnak vele jelenlegi együttesénél, ahol szeretne igazi legenda lenni. Továbbá hozzátette, hogy imádja a déliek szurkolótáborát, illetve azt a hangulatot, amely körülveszi az alakulatot, valamint bízik benne: sok közös sikert érhet el a társaival a bekk. A Nápoly komoly eséllyel pályázhat a BL-helyek valamelyikére, ráadásul az Európa Liga küzdelmeiben is érdekeltek még Mazzarri tanítványai.

forrás: sporthirado.hu, kép forrása: infromazioneglobale.com

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr392672584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása