Mexes a Milanba távozhat

2011.02.18. 21:02

Több francia sportújság szerint szívesen látná Massimiliano Allegri a csapatában a francia védőt, akinek a nyáron lejáró szerződése még nem került megújításra az AS Roma együttesénél. A válogatott fedezetet többször szóba hozták már a piros-feketékkel, de a Juventus is érdeklődött iránta, azonban egyelőre még a fővárosiak futballistája, könnyel lehet, hogy csak a következő átigazolási időszakig.

A L' Equipe nem hivatalos értesülései alapján a Milan, a Bosman-szabályra hivatkozva, ingyen igazolná le Mexest, sőt pár internetes lap már arról is beszámolt, hogy a játékossal meg is egyezett Adriano Galliani új kontraktusa részleteiről, amely júniusban lépne életbe.

Az olasz bajnokság listavezetőjének ügyvezető igazgatója azonban azonnal megcáfolta ezeket az értesüléseket, hiszen elmondása szerint: nem akarják megzavarni a labdarúgót aktuális klubjával folytatott tárgyalásai során, mivel nagyon jó sportdiplomáciai kapcsolatot ápolnak a Farkasokkal, amely szeretnék, ha a jövőben is így maradna. Végül hozzátette, ha Mexes nem tud dűlőre jutni a fővárosiakkal, akkor a Milan ajtaja számára mindig nyitva áll.

forrás: asroma.hu kép forrása: roma. theoffside.com

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr452671460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása