Gyakorlatilag már régóta nyílt titok volt, hogy az EB-selejtezőket követően Franco Baldini elhagyja az angol válogatottat, s újra munkához lát a "farkasok" kötelékében. Nos, a szakember nem sokat tétlenkedett, hiszen a napokban már megtette első nyilatkozatát, mint az AS Roma általános igazgatója, ebben pedig elmondta: a szurkolóknak nem kell aggódniuk, mert De Rossi szerinte biztosan a maradás mellett dönt majd, mivel nyitott a szerződésével összefüggő tárgyalásokra.

A nagyszerű sportvezető úgy fogalmazott: első dolgai között volt egy beszélgetés a Giallorossi saját nevelésű középpályásával, aki- a korábbi időszakaival ellentétben- rendkívül nyugodt és higgadt volt, ami dicséretes változás a személyiségét illetően.

Hozzátette: a dialógus közben természetesen szóba került a futballista nyáron lejáró kontraktusa, és ő nyomatékosította De Rossinak, a klub nagyon szeretné, ha nem keresne magának másik alakulatot, mivel kimagaslóan hasznos tagja az együttes keretének. Baldini egyébként örömmel vette tudomásul, hogy a játékos egyáltalán nem zárta ki az aláírás lehetőségét, sőt a Roma elsőbbséget élvez nála mindenkivel szemben.

Végül kitért egy nem túl régi, nagy port kavaró mondatára, amely során Tottit lustának nevezte, ám pontosította akkori véleményét a szaktekintély. Gondolatai alapján a sárga-bordók legendája gyakran nem az aktuális mérkőzésekre, hanem más dolgokra összpontosít komolyabb erőbedobással, ez a tény sajnos hosszabb távon problémákat okozhat egy csapat, közösség életében, ezt kell orvosolniuk első körben. Ő mindössze annyit akar: Totti ne gondolja senkinél különbnek a személyét, legyen olyan, mint a többiek.

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr13321380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása