Allegri nem tart a Barcától

2011.09.13. 14:28

A Barcelona ellen megkezdi menetelését a Bajnokok Ligája csoportkörében az AC Milan. Ebben az esetben tényleg a bajnokok csapnak össze, mivel a 2010/2011-es szezonban mindkét együttes aranyérmes lett hazája pontvadászatában. A Rossoneri trénere tegnap nyilatkozott a találkozóval kapcsolatban, mely során leszögezte: ők bizony nem félnek a katalánoktól.

A talján szakember azzal kezdte, hogy tisztelniük kell riválisukat, mert a világ talán legnagyszerűbb gárdájával szemben léphetnek pályára, viszont a Milan is rendkívül erős kerettel rendelkezik, ezért nem szabad baljós gondolatokkal a fejükben futballozniuk. Massimiliano Allegri hozzátette: a védekezésre végig koncentrálniuk kell, ám a támadások esélyét sem szabad eldobni maguktól, hiszen akkor biztosan sima vereséget szenvednek.

A piros-feketék vezetőedzője fontosnak tartotta elmondani, a gránátvörös-kékek gyönyörű, hatásos, eredményes, látványos focit visznek fel rendre a játéktérre, tehát tanítványai semmiképpen nem követhetnek el olyan hibákat, mint amilyeneket a Lazio ellenében néha produkáltak.  Végül kitért a lehetséges kezdőre ugyancsak a mester: Cassano fantasztikus formájának dacára inkább Pato kaphat bizalmat kedden, de könnyen megeshet, hogy előbbi támadó így is brillírozhat ma, mert Ibrahimovics lesérült, tehát nem tudja vállalni a meccset.

Személyes megjegyzésként annyit írnék: csókolom a kezét annak, aki ma televízión keresztül tudja követni az eseményeket.

forrás: azzurri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr423223825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása