Koman Németországba igazolna

2011.06.27. 14:33

A magyar középpályás még a Sampdoria játékosának vallhatja magát, ám korábbi nyilatkozataiban leszögezte, hogy távozni szeretne a genovaiaktól, sőt leginkább Olaszországot is elhagyná. Karrierje szempontjából valóban nem lenne éppen ideális, ha a Serie B-ben kellene futballoznia a jövőben. Álmairól, terveiről ismét készségesen nyilatkozott, ezúttal a vasnepe.hu kereste meg a labdarúgót.

A futballista elmondta: még egy éves szerződés köti aktuális kenyéradójához, azonban esze ágában sincsen a másodosztályban maradni, mert véleménye szerint ott nem tudna tökéletesen kiteljesedni. Itáliában sem tervez új klub után nézni, hiszen úgy véli: a fiatalokra nem hárul elég hangsúlyos szerep a talján csapatokon belül, aminek a mai napig képtelen felfogni a pontos okát. Neki viszont minél több mérkőzésre, bizalomra van szüksége következő együttesénél, természetesen a gyors, töretlen fejlődése érdekében.

Aztán az eddigi megkereséseire tért rá, elárulta; Németországból, Spanyolországból és Hollandiából ugyancsak szemet vetettek a tudására, de konkrét ajánlat még sehonnan sem futott be menedzseréhez. Most a Bundesliga felé kacsingat a legszívesebben, mivel ott nem a kor, a rutin az elsődleges szempont, hanem a teljesítmény a legfontosabb, ezért szinte minden gárda keretében hemzsegnek az ifjú tehetségek- zárta gondolatmenetét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr643018873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása