Edzői szappanopera Rómában

2011.05.29. 16:21

A pletykák főhadiszállása lett a talján főváros, főleg mióta az AS Roma alakulatának elnöki posztját átvette az olasz származású, amerikai üzletember: Thomas Di Benedetto. Sztárjátékosok érkezéséről is hallottunk, természetesen a trénerváltás is állandó téma a "farkasok" háza táján. Az első konkrétumokról Pioli és Didier Deschamps beszéltek, akik a napokban elismerték, hogy tárgyalnak a sárga-bordók vezetőségével.

Ancelotti, Pioli, Guardiola, Mourinho, Deschamps, Luis Enrique, David Villas Boas, Dominges. Csupán ennyi szakembert hoztak kapcsolatba Tottiékkal, némely pontján egészen abszurd lista ez, sportbulvárlapok mégis képesek voltak címlapon az alábbi személyeket és a bajnokság 6. helyén végző együttest egymással összeboronálni.

Ancelotti megcáfolta azokat a híreket, miszerint ő lenne Montella utódja a következő szezontól. Továbbá azt is elmondta: ő csak Bajnokok Ligájában induló csapatot óhajt irányítani, valamint szeretné még Angliában tesztelni a tudását, ezért szinte kizártnak tartja, hogy ősztől ő lenne a Giallorossók mestere.

Guardiola, Boas, illetve Mourinho érvényes szerződéssel rendelkeznek klubjaikban, elég valószínűtlen, hogy akármelyiküket is kivásárolná a kontraktusukból Di Benedetto, plusz egyiküknek sem lehet érdekük gyengébb alakulatban dolgozniuk, mint ahol most munkálkodnak.

Luis Enrique a Barca "B"-t irányítva fantasztikus teljesítményt sajtolt ki tanítványaiból. Az IL Romanista információi szerint kapcsolatban áll Sabatini és a fiatal szaktekintély egymással, így 99%-ra tartják; jövőre ő próbálhat szerencsét az "örök városban". Hivatalos megerősítés egyik fél részéről sem érkezett, egyelőre.

Pioli meghosszabbította a Chievo Serie A-s tagságát, ami nem kis bravúr a keretüket ismerve. A 11. helyezést hódították el a a pontvadászat táblázatán a verónaiak, dicséretesen futballoztak az idei kiírásban. Pioli nem túl idős menedzser, ám jobb megoldást is találhatnának nála. Ő elismerte: egyeztet a Rómával az esetleges közös folytatásról.

Didier Deschamps távozhat a Marseille éléről. A 2010/2011-es idényben másodikként futott be a célba csapatával. A francia elárulta: fontolóra veszi a további sorsát, de nem a pénz fogja eldönteni, miként határoz. Hozzátette: hazudna, ha úgy nyilatkozna, hogy nem áll kapcsolatban senkivel, valamint fontosnak tartotta megjegyezni: nem kötelezte el magát még sehova.

Egyetlen dolog tűnik biztosnak: az új vezetés nem számít Montella tudására az elkövetkező időszakban. Vele állítólag a Sampdoria elnöksége "beszélgetne el".

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr592941132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása