A Serie A álomcsapata

2011.05.26. 19:49

Az egyik tekintélyes talján szaknapilap ismét összeállította az olasz bajnokság általuk legerősebbnek vélt kezdő tizenegyét.  A 2010/2011-es idény legjobb játékosainak kijelölésének tekintetében egyetlen poszton komoly vita volt: az újságírók nem tudtak dönteni, hogy Sánchez vagy Di Natale kerüljön be a legkiválóbbak közé. Egyébként az "együttesbe" két labdarúgót delegál a Milan, az Udinese, illetve a Napoli. Egyet az Inter, a Cesena, a Lazio, a Palermo, plusz a Catania. Az alakulat névsora a "Tovább" szóra kattintva elérhető.

Handanovic (Udinese) - Thiago Silva (Milan), Dias (Lazio), Cannavaro (Napoli), Bovo (Palermo) - Stankovic (Inter), Gomez (Catania), Giaccherini (Cesena), Boateng (Milan) - Di Natale (Sanchez) (mindkettő Udinese), Cavani (Napoli)

forrás: nb1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr242935042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása