A Serie A 35. fordulójának záró összecsapására viszonylag szokatlan időpontban került sor, hiszen hétfőn este fogadta hazai pályán a Lazio a Juventus együttesét. A mérkőzés nem sikeredett túl élvezetesre, bár talán a hazaiak többet tettek a három pont megszerzésének érdekében, de ez végül nem jött össze nekik. Egészen a 80. percig szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy a torinóiak nyerjenek, ám ekkor Ledesma a kiállítás sorsára jutott, s Pepe góljával az emberelőnyt könyörtelenül ki is használták a "zebrák", akik ezzel csatlakoztak a tabella negyedik pozíciójának megszerzéséért folyó csatába, melynek további szereplői a két csapaton kívül az AS Roma, illetve az Udinese. Nem semmi játéknapok előtt állunk, érdemes lesz a következő hetekben a talján labdarúgás történéseit figyelni.

 Lazio:  Muslera - Lichtsteiner, Biava (Scaloni, 71.), André Dias, Garrido - Hernanes, Ledesma, Matuzalem, Brocchi (Kozak, 88.) - Floccari, Zarate (Bresciano, 85.).

Juventus: Buffon - Motta (Salihamidzic, 71.), Barzagli, Chiellini, Grosso - Kraszics, Felipe Melo, Aquilani, Pepe - Matri (Toni, 71.), Del Piero (Bonucci, 90+2.).

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr322875031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása