A Serie A 31. fordulójának záró összecsapásán egy hamisítatlan olasz rangadóra került sor, hiszen a Juventus látogatott a talján fővárosba, hogy összemérje erejét a tulajdonosváltás rögös útjának körülbelül közepén járó AS Roma együttesével. A mérkőzés nem hozott túl magas színvonalat, pedig a két rivális tagjai fogadkoztak a meccs előtt, hogy mindent meg fognak tenni a három pont megszerzése érdekében. Nos a siker a vendégeknek jött össze, mivel Kraszics és Matri góljaival 2-0-ra tudtak nyerni az ezúttal szinte telt házzal működő Stadio Olimpico közönsége előtt. A "farkasok" az első játékrészben mezőnyfölényben futballoztak, de ez vasárnap nagyon kevés volt számukra az üdvösséghez. Montella tehát elszenvedte első bajnoki vereségét a Roma vezetőedzőjeként, emellett három győzelmet és két döntetlent számlál az egykori csatár. Az összefoglalók menüpont alatt megtalálható a találkozóról egy videós összeállítás, a kör többi párharcának lényeges történéseivel együtt.

A lényeg: Roma 0-2 Juventus (0-0)

Roma: Doni - N. Burdisso, Mexes (Cassetti, 51.), Juan, Riise - De Rossi, Pizarro - Ménez, Perrotta (Taddei, 74.), Vucsinics (Borriello, 74.) - Totti

Juventus: Storari - Motta (Grygera, 46.), Barzagli, Bonucci, Grosso (Sörensen, 82.) - Melo, Aquilani, Marchisio - Kraszics (Salihamidzic, 86.), Matri, Pepe.

forrás: sporthirado.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr942799236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása