A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének második olasz érintett együttese is búcsúzott a 2010/2011-es kiírástól. Bár a piros-feketék hősiesen küzdöttek, s pár helyzetig is eljutottak a visszavágón, képtelenek voltak bevenni angol riválisuk felségterületét, így Crouch volt a mérleg nyelve a két csapat között, hiszen a párharc keretében csak ő tudott eredményes lenni. A Milan-drukkerek bosszankodhatnak, talán Gattuso játéka kellett volna a sikerhez, talán egy jó formában futballozó Ibrahimovic, Pato, Robinho vagy éppen a sérült Inzaghi rutinja hiányzott a taljánoknak. Bár utólag bánkódni felesleges, egy biztos: a nemzetközi kupaporondon a déliek közül már csak az Inter áll, s könnyen lehet, hogy ők is csupán jövő hét keddig.

 

A lényeg:

 

Tottenham 0-0 Milan összesítésben: 1-0

Összeállítások:

Milan: Abbiati - Abate, Nesta, T. Silva, Jankulovski (Antonini, 70.) - Seedorf, Boateng (Merkel, 76.), Flamini (Strasser, 87.) - Robinho, Ibrahimovic, Pato

Tottenham: Gomes - Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, Sandro, Modric, Pienaar (Jenas, 71.) - Van der Vaart (Bale, 66.) - Crouch (Pavljucsenko, 83.)

A párosítás egyetlen gólját Crouch szerezte, még az első mérkőzésen.

forrás: sporthirado.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr72731625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása