Ciao Claudio!

2011.02.22. 17:00

Ranieri nem várta meg a menesztését, mivel önállóan mondott le a Roma vezetőedzői pozíciójáról, miután csapata a Genoa ellen sem tudott nyerni, hiszen 3-0-ról kaptak ki vasárnap a fővárosiak, 4-3 lett a mérkőzés vége. A rutinos mester búcsúképpen minden jót kívánt fiainak, illetve a gárda új trénerének, Vincenzo Montellának (képen). A kis repülő gondolatai a "Tovább" szóra kattintva olvashatók.

Montella eddig a Farkasok Primavera alakulatánál dolgozott, de most hatalmas falat vár az egykori támadóra, hiszen ki kell húznia a gödörből Tottiékat. A legenda elmondta, hogy kész kemény döntéseket hozni a klub érdekében, viszont vállalja is ezekért a határozatokért a felelősséget, ha jó, ha rossz irányba sülnek el. Továbbá hozzátette: őt egyáltalán nem érdekli, hogy már most az utódjáról beszélnek, Carlo Ancelotti személyében, mert a profi futballban gyorsan változnak a dolgok. Végül azzal zárta: a bajnokság rendkívül kiegyensúlyozott, így ha összeszedik magukat a labdarúgói, akkor visszatérhetnek záros határidőn belül a pontvadászat élmezőnyébe, ahová valóban tartoznának képességeik alapján.

forrás: asroma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr52681054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása