A Romához hasonlóan, a másik Bajnokok Ligájában érdekelt olasz együttes is vereséget szenvedett hazai közönsége előtt a sorozatban, így az Internek kell megmentenie a talján csapatok becsületét. Ők a következő héten, a Bayern ellen próbálkozhatnak. A Tottenham 0-1-es győzelme ellenére nem fogalmazott meg túl éles kritikákat Allegri a csapatával szemben, sőt véleménye szerint: a második félidőben ígéretesen futballoztak tanítványai.

A BL tavaszi felvonásának első komoly rangadóján a Tottenham látogatott a San Siróba, ahol az AC Milan látta őket vendégül. A Serie A listavezetője gyenge produkcióval rukkolt elő, sőt a mérkőzés hajrájában el is veszítették a párharc első felvonását, amellyel viszonylag messze kerültek a negyeddöntőktől Zlatanék.

Allegri az összecsapást követő sajtótájékoztatón elmondta: természetesen az eredménnyel nem lehet elégedett, hiszen gólt kaptak saját pályaválasztásukkal, ráadásul ők egyszer sem tudtak eredményesek lenni. Külön kiemelte: alakulata az első félidőben érthetetlenül indiszponáltan próbálta bevenni az angolok hálóját, ezért a szünetig egyértelműen a londoni vetélytársak kerekedtek felül. Azonban pozitívumként értékeli, hogy a folytatás során már inkább az ő akaratuk érvényesült, így sikerült két-három komoly helyzetet is kialakítaniuk. Kiemelte Pato teljesítményét is, aki meglátása alapján lendületet vitt csapata játékába, majd hozzátette, nincsen semmiféle Pato-ügy, egyszerűen a négy bevethető támadójából valakit mindig ki kell hagynia. Végül azzal zárta mester: mostanában sok fontos meccs vár rájuk a pontvadászatban, amelyeken maximális koncentrációt vár el labdarúgóitól.

forrás: acmilan.hu, kép forrása: digisport.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://campionato.blog.hu/api/trackback/id/tr652672539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása